2 כפות הן מנת פחמימה
רכיבים:
- 4 כוסות שיבולת שועל עבה (לא קוואקר)
- 2\1 כוס גרעיני דלעת
- 2\1 כוס גרעיני חמנייה
- 2\1כוס שקדים פרוסים
- 2\1כוס פקאן גרוס
- 2\1 כוס שומשום מלא
- 2\1כוס שמן קוקוס
- 2\1 כוס סילאן טבעי
- 4\1 כוס פתיתי קוקוס
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות (לא טורבו)!
מערבבים את כל החומרים היטב ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
יוצרים שכבה אחידה ואופים כ- 15 דק’ עד להזהבה קלה.
הגרנולה מתקשה לאחר שהיא מתקררת.
רצוי לערבב כל 5-7 דק’ בתנור.
לאחסן בכלי אטום.