4 כפות כמנת פחמימה.
מצרכים למתכון :
בישול הקינואה
קינואה – 1 כוס
מלח – כפית שטוחה
מים לבישול – 2 כוסות.
שאר המצרכים:
שמן זית – 1-2 כפות (לטיגון).
כרוב – רבע יחידה בינונית .
כרוב אדום – רבע יחידה בינונית כרוב סגול.
בצל – יחידה קטנה קצוץ.
כרישה – יחידה קטנה.
פלפל אדום – 1/2 יחידה.
פלפל צהוב – 1/2 יחידה.
פלפל ירוק – 1/2 יחידה בהיר.
גזר – יחידה בינונית ללא קליפה פרוס לשרוכים דקים.
רוטב סויה – 2 כפות
סילאן – כף
מלח – 3/4 כפית שטוחה
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה
פלפל כתום – 1/2 יחידה
אופן הכנת המתכון:
1. לבשל את הקינואה כ 20 דקות.
2. לחמם את שמן הזית בסיר טפלון רחב ולטגן את הבצל והכרישה עד להזהבה קלה. להוסיף את הפלפלים, להקפיץ מעט ולהוסיף גם את הכרוב והגזר. להקפיץ מס` דקות נוספות ולהוסיף גם את הקינואה המבושלת.
3. להוסיף את הסויה, הסילאן והתבלינים, ולהמשיך לבשל כ- 2-3 דקות נוספות.
5. זהו, מוכן! בתיאבון.