מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

פשטידת כרובית וברוקולי דלת פחמימה.

רבע פשטידה לארוחת בוקר \ ערב עם ירקות ומנת שומן.

רכיבים:

חצי שקית ברוקולי פרוסים גס לאורך
חצי שקית כרובית פרוסים גס לאורך
להשרות במסננת עד לסינון נוזלים
4 ביצים טרופות היטב
חצי כוס טחינה גולמית
כפית אבקת אפיה
מעט שמיר קצוץ
מעט פטרוזליה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים קטן
תבלינים
מלח ,פלפל שחור גרוס , חצי כפית תבלין צ’ילי גרוס (לא חייב)

אופן ההכנה: 

את הביצים יש לטרוף היטב עם מטרפה ידנית למספר דקות , נוסיף את הטחינה ונטרוף היטב , נוסיף את שאר הירקות כולל הברוקולי והכרובית נערבב היטב עד להטמעת הבלילה .
נרסס ספריי שמן בתבנית אינגליש קייק נמזוג את הבלילה , נרסס שוב למעלה ספריי שמן נפזר שומשום לקישוט , נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה כ 40 דקות .

חיפוש באתר