כל הכמות היא לארוחת הבוקר.
מרכיבים:
3 חלבוני ביצה
35 גרם קמח שיבולת שועל
כף מייפל
כף יוגורט טבעי
חצי כף קוקוס
חצי כפית תמצית וניל
10 גרם שוקולד מריר (70%) קצוץ
כפית אבקת אפייה
מילוי:
כף יוגורט טבעי 1.5%
כפית קוקוס טחון
כפית מייפל
מעט תמצית וניל
אופן הכנה:
להקציף ידנית את החלבונים עם המייפל. את השוקולד הקצוץ להמיס במיקרו ולהוסיף לבלילה עם שאר המרכיבים ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.
לחמם מחבט פנקייקים, לרסס במעט ספריי שמן ולהעביר את הבלילה למחבט.
מילוי -לערבב את רכיבי המילוי ולמרוח בין השכבות.