לחלק ל 12 יחידה לביניים מתוקה
מרכיבים:
126 גרם קמח שקדים
4 ביצים גדולות מופרדות
90 גרם סוכר
1 כף גרידת לימון
35 גרם שקדים מולבנים פרוסים
40 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
משמנים תבנית עוגה בגודל 22 ס"מ ומניחים בצד.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את קמח השקדים, החלמונים, הסוכר וגרידת הלימון , מערבבים היטב.
בקערה נפרדת, מקציפים יחד את החלבונים עד שהקצף נוקשה.
מקפלים את תערובת העוגה עם החלבונים עד לאיחוד.
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית העוגה המשומנת ומעליהם מניחים שקדים פרוסים.
אופים את העוגה במשך 30 דקות, או עד לריכוך מעל. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים 15 דקות, ומפזרים אבקת סוכר.