מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

עוגת שוקו-בננה.

לחלק ל 10 – יחידה לארוחת ביניים מתוקה

מצרכים:
120 גרם שיבולת שועל עבה
250 מ"ל חלב שקדים
2 בננות בשלות
2 ביצים
40 גרם קקאו
כפית אבקת אפיה
2 כפות מייפל
קורט מלח
לטופינג:
50 גרם שוקולד מריר
2 כפות חלב שקדים.
אופן הכנה:
בקערה נשים את השיבולת והחלב שקדים ונשאיר למשך 15 דקות.
בקערה אחרת- למעוך 2 בננות בשלות, להוסיף ביצים, קקאו, מלח, אבקת אפיה ומייפל.
לערבב את כל החומרים לקערה אחת ולערבב טוב.
לחמם תנור ראש ל-180 מעלות.
לשמן היטב תבנית עם ספריי שמן זית.
להכניס לתנור למשך 45-55 דקות.
כשמוציאים-
בקערה למיקרו נשים את השוקולד ואת החלב ונמיס במשך 30 שניות.
לנתק את העוגה מהדפנות. ממליצה גם לעשות חורים בעוגה ולשפוך מעל את השוקולד.

חיפוש באתר