לחלק ל 10 – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה.
מרכיבים:
כוס קמח שקדים
רבע כוס קוקוס טחון
חצי כוס חמאת שקדים
3 כפות מייפל
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
אופן הכנה:
בקערה נשים את כל המרכיבים הרטובים ונערבב.
נוסיף את הרטובים ובסוף אבקת אפייה.
לערבב הכל לתערובת אחידה.
לחלק ל 10 עיגולים שווים , לשטח על תבנית עם נייר אפייה בעזרת מזלג.
נעשה חור קטן בעזרת כפית מדידה (גודל וחצי) ונשים בו כפית ריבת סנדלפור בטעם שאוהבים.
מכניסים לתנור , שחומם מראש ל 180 מעלות , למשך 10 -15 דקות. ברגע שמזהיבות להוציא.