מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

סטייק כרובית.

המתכון מכיל 4 מנות שומן.
מרכיבים:
1 כרובית גדולה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית אבקת שום
רבע כפית פפריקה
30 מ"ל שמן זית
פטרוזיליה קצוצה לקישוט (לא חובה)
הכנה:
התאם את מתלה התנור למיקום השלישי התחתון. מחממים מראש ל 260 מעלות .
חותכים את הכרובית לחצי במרכז.
ולאחר מכן חותכים סטייקים בעובי של 1/2 ס"מ מכל מחצית.
מניחים את הסטייקים על תבנית אפייה .
בקערה קטנה מערבבים יחד מלח, פלפל, אבקת שום ופפריקה.
מורחים שמן זית משני צידי סטייק הכרובית.
מפזרים באופן שווה את תערובת התיבול משני צידי הסטייק.
מכסים בנייר כסף ואופים 5 דקות.
מורידים את נייר הכסף מהכרובית וצולים 10 דקות.
הופכים בעדינות את סטייק הכרובית וצולים עד שנוצר קרום חום זהוב משני הצדדים, בערך 6 עד 8 דקות.
כשמוכן מפזרים פטרוזיליה
ובתאבון.

חיפוש באתר