מומלץ להכין את הסלט טונה ערב לפני ורק לשים בלחם ולקחת לעבודה.
2 כפות הן מנת חלבון חלבי.
מרכיבים:
1 קופסת טונה, בשמן סחוטה
2.5 כפות מיונז לייט
2 כפות סלרי, חתוך לקוביות
2 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
1 ביצה, קשה וקצוצה
1 כפית חרדל דיז'ון
רבע בצל אדום, חתוך לקוביות
כף מיץ לימון טרי
מעט שמיר קצוץ – למי שאוהבת
1/4 כפית מלח
להגשה: 2 פרוסות לחם קל וחסה.
אופן הכנה:
בקערה קטנה למעוך את הטונה בעזרת מזלג
להוסיף את פנימה את המיונז ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לערבב פנימה את שאר החומרים ומוכן.
אוכלים ב 2 פרוסות לחם קל ומוסיפים חסה ועוד מגוון ירקות בצד.