מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

חיתוכיות שוקולד.

לחלק ל 15 – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה.

אופן הכנה:

חממו יחד:

1/2 כוס ממרח שקדים\חמאת בוטנים טבעית ,

4 כפות שמן קוקוס,

3 כפות סירופ מייפל טבעי,

כפית תמצית וניל אחת.

נותנים לתערובת להתקרר.

בנפרד, ממיסים יחד במיקרוגל, תוך ערבוב כל 30 שניות.:
300 גרם שוקולד מריר \ טבעוני
ו -2 כפות שמן קוקוס
מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה , שופכים את השוקולד כבסיס. יוצקים את רוטב שהתקרר מעל שכבת השוקולד ואז משתמשים בקיסם כדי לפזר אותו עם השוקולד. מפזרים מעט מלח מלח גס (לא חובה) לפני ההקפאה. מניחים את התבנית במקפיא למשך 45+ דקות. להוציא לשבור לחתיכות. לאחסן במקפיא או במקרר.

חיפוש באתר