ארוחת צוהריים מלאה היא 150 גרם בליווי ירקות ומנת שומן.
תפריט 1800 יש להוסיף מנת פחמימה.
מצרכים:
300 גרם טופו / סייטן
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 כף גדושה חרדל
2 כפות סויה דל נתרן
1 כף סילאן
1 כפית פפריקה
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס קמח תופח / קמח תפוחי אדמה
1/2 כוס מים
כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים רסק עגבניות, חרדל, סויה, סילאן, שום ופפריקה. חותכים את הטופו / הסייטן ל- 12 פרוסות ומכניסים לקערה להשרייה במקרר. בינתיים מערבבים בקערה נפרדת 1/2 כוס קמח עם 1/2 כוס מים ומסדרים בקערה נוספת פירורי לחם (ניתן להוסיף 2 כפות שומשום). טובלים את הרצועות המוכנות עם הבלילה בקמח ולאחר מכן בפירורי הלחם ומעבירים למחבת נון-סטיק אשר חוממה מראש. (ניתן גם לאפות בתנור על 180 מעל כ-15 דקות מכל צד)