לחלק ל-20 קציצות-
8 יחידות לארוחת הצהריים כתחליף חלבון בשרי בתוספת מנת פחמימה (רצוי קטניה) + מנת שומן, (תפריט 1800 – 2 מנות פחמימה).
לערב- 7 קציצות עם מנת שומן וירק.
לקציצות:
כוס אוניברסלית של קינואה
צרור פטרוזיליה
חתיכה של שורש פטרוזיליה
גזר
2/3 כוס מים.
תבלינים- מלח, פלפל שחור, מעט כמון, מעט כורכום או כל תבלין שאתן אוהבות.
אופן הכנה:
את הקינואה נשרה במים למשך חצי שעה (לא במים הכתובים במתכון).
לאחר מכן נסנן את הקינואה ונכניס למעבד מזון יחד עם כל המרכיבים.
נחמם מחבת עם ספריי שמן זית, נעביר בעזרת כף את הבלילה למחבת וניצור קציצה.
לטגן משני הצדדים, לטבול בטחינה.