4 יחידות לארוחת הבוקר \ הערב בליווי ירקות ומנת שומן
המתכון מכיל 30 קציצות.
מצרכים:
1 כוס קינואה אדומה (לפני בישול)
1 קמח סויה
1 קישוא מגורד
1 גזר מגורד
2 שיני שום כתושות
1/3 כוס טחינה גולמית
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית – כורכרום + כמון + פפריקה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את כוס הקינואה עם 3 כוסות מים רותחים כחצי שעה. ברגע שהקינואה מוכנה מסננים את המים ומוסיפים את כל המרכיבים. מערבבים היטב עד לעיסה אחידה. יוצרים כ- 30 עיגולים ומניחים על נייר אפייה. מכניסים לתנור אשר חומם מראש על 180 מעלות לכ- חצי שעה. יש להמתין עד שהקציצות יצטננו מעט.