לחלק ל -8 יחידות
לארוחת בוקר \ ערב- פרוסה וחצי עם ירקות ומנת שומן
מרכיבים:
1 כרובית בינונית, מפורקת לתפרחות/ ברוקולי מפורק
2 בצלים גדולים פרוסים דק
4 ביצים
4 כפות קמח שקדים
4 כפות פרמזן מגורר
2 כפות שמן זית
2 כפות חרדל דיזון
מלח ופלפל שחור טחון, לפי הטעם
1/2 כפית כמון, טחון
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות ומשמנים את התבנית.
מניחים את הכרובית בקערה ומכניסים אותה למיקרוגל. מרככים את התפרחות כ-7 דקות. מוציאים ומצננים. מעבירים לתבנית.
מפזרים את פרוסות הבצל על פרחי הכרובית ומשטחים את הכול לשכבה אחידה (אפשר בידיים).
מערבבים בקערה את יתר המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים אותה על הכרובית והבצל.
אופים עד להשחמה כ-40 דקות.