כל הכמות היא לארוחת הבוקר
מרכיבים:
3 חלבונים חינמיים
35 גרם קמח שיבולת שועל
100 גרם אוכמניות
כף יוגורט טבעי
כף מייפל
כפית אבקת אפייה
גרידת לימון
כפית תמצית וניל
טופינג:
כף יוגורט טבעי
כפית מייפל
מעט תמצית וניל
לערבב הכל יחד
אופן הכנה:
להקציף ידנית את החלבונים והמייפל. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב למרקם חלק.
לחתוך את האוכמניות לחצאים – לא להכניס לבלילה.
נעביר את הבלילה למחבת פנקייק שחוממה מראש עם ספריי שמן זית. לעבוד על אש נמוכה.
אחרי כחצי דקה לסדר את האוכמניות בתוך הפנקייקים ולהפוך לצד השני עד שמוכן.
להעביר לצלחת ולשים את הטופינג בין השכבות.