לחלק ל 8 – יחידה לארוחת ביניים מתוקה בתוספת מנת פרי.
לחלק ל 6 יחידה לארוחת ביניים מתוקה ללא תוספת מנת פרי.
רכיבים:
300 גרם יוגורט פרו וניל
4 ביצים
5 כפות קורנפלור
45 גרם סוכר
הוראות הכנה:
מחממים את התנור ל-170 מעלות . מרססים תבנית אפייה עגולה בגודל 15-18 ס"מ בתרסיס שמן ומרפדים אותה בנייר אפייה.
לקערה גדולה מוסיפים את היוגורט ואת הסוכר ומערבבים,
ואז טורפים פנימה את הביצים.
ברגע שהבלילה הזו חלקה , מנפים פנימה את הקורנפלור ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך שעה או עד שהחלק העליון תופח ומזהיב.
מוציאים מהתנור ותוך דקה החלק העליון יתרוקן – זה מה שאנחנו רוצים.
מניחים לה להתקרר במשך 30 דקות ולאחר מכן מעבירים את העוגה למקרר. אל תוציאו אותה מהתבנית בתהליך זה. מצננים במקרר לפחות שעתיים להתייצבות. מוציאים את העוגה מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה.