לחלק ל -17 מנות – מנה אחת לארוחת ביניים מתוקה.
מצרכים למתכון:
למלית גבינות:
500 גרם גבינה 5% או 3%
2 כפות גבינת סימפוניה 5%
1 אינסטנט פודינג שוקולד או בטעם שאוהבים
כוס וחצי חלב 1% (במידה וצריך עוד להוסיף לאט לאט כף ועוד כף)
למתיקות: כף סילאן או 2 כפות סוכר
כף אבקת קקאו
לביסקוויטים:
שרוול פתי בר 250 גרם בטעם שאוהבים
כוס חלב 1%
כפית אבקת נס קפה
הוראות הכנה:
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי מלית הגבינות עד לקבלת בלילה אחידה.
בקערה נפרדת נערבב חלב פושר עם אבקת נס קפה עד לקבלת צבע אחיד.
נטבול כל ביסקוויטים בנס קפה וסדר שכבת ביסקוויטים בתבנית.
מעל לשכבת הביסקוויטים מרח שכבה ממלית הגבינות וכן הלאה.
נסיים עם שכבה נדיבה ממלית הגבינות ומעליה נקשט עם קוקוס.
נכסה בניילון נצמד ונעביר ללילה לשם במקרר או ל-6 שעות במקפיא