מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

נקניק שוקולד בריא.

לחלק ל- 20 יחידות – 2 עיגולים לארוחת ביניים מתוקה.

מרכיבים: 
250 גרם (חצי חבילה) עיסת תמרים 
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
1 כף סילאן טבעי
100 גרם שיבולת שועל (קוואקר)

לציפוי:
קוקוס טחון או שומשום

אופן ההכנה:
במעבד מזון עם להב פלדה שמים את כל המצרכים ומעבדים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת למשטח עבודה ומחלקים ל-2 חלקים.
מגלגלים כל חלק לצורת גליל מהודק ומצפים בקוקוס או שומשום. 
מצננים במשך כחצי שעה במקרר להתייצבות ומגישים.

הערות, הארות ותוספות:
הנקניק נשמר בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
במקום עיסת תמרים אפשר להשתמש ב-250 גרם תמרים מגולענים (כ-12-14 תמרים).

חיפוש באתר