המתכון מכיל 2 מנות – מנה אחת לארוחת הצהריים כתוספת של מנת שומן.
מרכיבים:
3-4 קישואים חתוכים לאטריות
1 בצל ירוק
3/4 כפית שמן קוקוס
3/4 כפית שמן שומשום
1 שן שום, טחון
1 כפית זנגביל, טחון
1.5 כפות רוטב סויה אפשר יותר לפי הטעם
1.5 כפיות חמאת שקדים\בוטנים
1.5 כפיות שומשום
אופן הכנה:
1.חותכים את הקישואים לאטריות בעזרת ספירלה, מנדולינה או סכין חדה.
אם יש זמן, פזרו עליהם מלח ותנו להם לנוח על השיש למשך 10 דקות. לאחר מכן לספוג בעזרת מגבת נייר את עודפי הנוזלים.
זה יעשה את הנודלס פריך.
2.חממי מחבת על אש בינונית גבוהה.
לאחר מכן תוסיפי את שמן הקוקוס, שמן השומשום, הבצל הירוק, השום והג'ינג'ר.
מבשלים דקה ומוסיפים את אטריות הקישואים.
מבשלים 2-4 דקות עד שהם רק מתרככים. מוסיפים את הסויה ומערבבים עד שהאטריות מצופות היטב. דחפי את האטריות לצד והוסיפי את חמאת השקדים\בוטנים.
נותנים לה להתחמם כמה שניות ומערבבים לאטריות לפזר שומשום ולאכול!