מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון

טופו ברוטב "שמנת" פטריות טבעוני של מורן ישראלי.

ביום דל- 300 גרם טופו עם 50 מ"ל רוטב.
בתפריט בסיס 1200\1500 – 120 גרם טופו עם 50 מ"ל רוטב.
בתפריט בסיס 1800 – 150 גרם טופו עם 50 מ"ל רוטב.
מצרכים:
300 גרם טופו במרקם קשה- חבילה.
250 מ"ל קרם קוקוס
סלסילת פטריות
2 שיני שום כתושות.
תבלינים- מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט.
אופן הכנה:
לחתוך את הפטריות לפרוסות.
את הטופו לחתוך לקוביות.
לחמם מחבת עם ספריי שמן זית. להעביר את הפטריות ולטגן כמה דקות.
להוסיף את הקרם וברגע שרותח-לתבל ולהוסיף גם את השום.
לערבב ולהעביר את קוביות הטופו למחבת ולבשל כמה דקות..
לכבות את האש ולתת לטופו לשבת בתוך הרוטב על מנת שיספוג את הטעם.

חיפוש באתר