בתפריט בסיס – 120 גרם עוף מנת חלבון בשרי.
בתפריט דל פחמימה ארוחת צוהריים – 300 גרם עוף בתוספת ירקות מנת שומן.
מצרכים:
500 גרם שווארמה הודו נקבה \ פרגיות\ חזה עוף חתוכים לרצועות קטנות ודקות
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
שן שום כתושה
תיבול: כפית כמון, 1/2 כפית כורכום, מלח (מתחילים מכפית שטוחה), פלפל שחור לפי הטעם.
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד שהבצל מעט מזהיב.
מוסיפים את השווארמה, השום ואת התבלינים ומערבבים במשך כ- 5 דקות