לחלק ל 8 – יחידה לביניים מתוקה.
לבסיס רולדה:
5 ביצים שלמות
אינסטנט פודינג שלם
להקציף לקצף יציב
לרפד תבנית חד פעמית גדולה
למזוג את הבלילה לתבנית
לאפות על 150 מעלות 13 דקות
להוציא מהתנור ולצנן
להניח עוד ניר אפיה למעל ולגלגל
להמתין חצי שעה לצינון מוחלט
לקצף של הרולדה:
להקציף חצי כוס חלב %1
עם חצי קופסא אינסטנט פודינג וניל
ו 250 גרם גבינה לבנה %5 עד למצב יציב.
לפתוח את הרולדה
למרוח %90 מהקצף
ולגלגל את הרולדה
לקצף שנשאר להוסיף 2 כפות יוגורט פרו עם כפית מייפל טבעי
למרוח את הכל כטופינג על העוגה למעלה
לזלף כפית חמאת בוטנים בשורות ובעזרת קיסם ליצור דוגמה.
בתיאבון.