מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

קציצות ירק וגבינות אפויות.

המתכון מכיל 15 יחידות , לארוחת ערב 5 יחידות עם סלט ומנת שומן.

תפריט 1500\1800 יש להוסיף גם מנת חלבון חלבי.

רכיבים:

2 גזרים
1 תפוח אדמה
1 בצל סגול
1 זוקיני
1/4 צרור עלי פטרוזיליה
1/4 צרור עלי כוסברה קצוץ
2 ביצים L
2-3 כפות קמח כוסמין
מעט פלפל שחור
1/2 חבילת פטה 5%, חתוכה לקוביות קטנות
ספריי שמן לריסוס

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית "טורבו".
2. מגרדים על החלק העבה בפומפייה גזר, תפוח אדמה, בצל וזוקיני.
3. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות.
4. יוצרים מהתערובת קציצות, סוחטים מעט כל קציצה ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן.
5. מרססים מעל כל הקציצות ספרי שמן ואופים כ – 20-25 דקות או עד שהקציצות זהובות מכל הצדדים.

חיפוש באתר