המתכון מכיל 18 יחידות – 2 יחידות לארוחת ביניים מתוקה.
מרכיבים:
150 גרם אגוזי לוז קלויים
2 כפות אבקת קקאו
כפית אחת של תמצית וניל
1/8 כפית מלח ים
3 כפות מייפל טבעי
חופן אגוזי לוז קצוצים (לקישוט)
אופן הכנה:
תחילה קולים את אגוזי הלוז בתנור ב 180 מעלות ל 10 דקות, נותנים להם להתקרר ואז מורידים את הקליפה.
1. מוסיפים את אגוזי הלוז למעבד מזון (שומרים בצד 18 אגוזי לוז למרכז) ומערבבים עד שהם קצוצים לחתיכות עדינות.
2. מוסיפים קקאו, וניל ומלח ומערבבים שוב.
3. מוסיפים סירופ מייפל ומערבלים עד שהחומרים מתחילים להידבק זה לזה, זה יכול לקחת דקה תלוי בכוחו של מעבד המזון שלכם.
4. מגלגלים לכדורים קטנים בגודל נגיסה, מכניסים במרכז אגוזי לוז אחד, ומגלגלים מעל אגוזי לוז קצוצים לכיסוי הכדורים.
5. מכניסים למקפיא למשך 30 דקות להתקשות.
שומרים במקרר או במקפיא.