80 גרם מהווה תחליף לחלבון חלבי
תפריט בסיס – 120 גרם מנה בשרית
יום דל פחמימה – 300 גרם מנה בשרית בתוספת ירקות ומנת שומן.
רכיבים:
500 גרם חזה הודו
4 כפות שמן זית
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
1 כף כורכום
6 כפות מים
2\1 כפית מלח גס
2\1 כפית פלפל גרוס
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה
מורחים את המשחה על כל הנתח ומשרים ללילה במקרר
מחממים תנור ל 220 מעלות
צולים 10 דקות על 220 מעלות
מורידים את החום ל 180 מעלות וצולים 20 דק נוספות.