חצי מהכמות (3 פטריות ממולאות) שוות ערך
ארוחת בוקר – תפריט 1200
ארוחת ערב – תפריט 1500\1800 בתוספת מנת שומן.
מרכיבים:
6 פטריות פורטבלו גדולות מרוקנות וללא הרגליים
2 כפות קוטג' 5%
60 גרם בולגרית 5%
2 פרוסות גבינה צהובה 15-28%
6 מדליוני תרד
4 כפות פירורי לחם
אופן הכנה:
מערבבים את הגבינות יחד
עם 6 מדליוני תרד ומעט פלפל שחור
ממלאים באופן שווה את ששת הפטריות .
מפזרים 2 כפות פירורי לחם על 3 יחידות , ואז 2 כפות נוספות על 3 הנותרות.
להכניס לתנור שחומם מראש על טורבו על 190 מעלות עד שמזהיב.
בתיאבון.