מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון

עוגת מוס שוקולד חלומית של סיגל אלי.

לחלק ל- 10 יחידות  – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה.

אופן הכנה: 

4 תפוחים בגודל בינוני קלופים לבשל עם מים כרבע שעה עד לריכוך.(תפוחים אדומים מתוקים אני השתמשתי בזן גאלה )
250 גרם שוקולד מריר אני הכנתי עם 60% להמיס במיקרו בפולסים קצרים של 30 שניות ולערבב כל פעם .
לשים את התפוחים המבושלים ללא הנוזלים ואת השוקולד המומס במעבד מזון או בנינג'ה ולטחון עד למרקם חלק לגמרי.
להעביר לתבנית אינגלשקייק
או מלבנית / מרובעת קטנה ולהקפיא .

חיפוש באתר