כל הכמות לארוחת בוקר תפריט בסיס בלבד. לא מתאים לשישי/שבת.
מי שמכינה את המתכון, צריכה להוריד מנת פרי/שומן מביניים ראשונה.
ז"א שהיא בוחרת את האופציה עם הפרי/שומן- ומורידה אותו.
אז מה צריך?
ביצה
2 כפות גבינה לבנה או ריקוטה 5%
50 מ"ל חלב שקדים
3 כפות קוואקר
כפית אבקת אפיה
כף דבש
4 קוביות שוקולד מריר 60% ומעלה (יש אישור מהבוס
)
איך מכינים?
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה שמתאימה לנינג'ה.
את השוקולד נחתוך לחתיכות קטנות. 2 קוביות נכניס לבלילה ונערבב, ושתי קוביות נפזר מלמעלה.
נכניס לנינג'ה תכנית Airfry למשך 13 דקות על 180 מעלות.
אחרי האפיה אפשר לפזר כף של חלב מעל (לא חובה).