מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

סלט שעועית ירוקה.

המתכון מכיל 2 מנות שומן.
(שימו לב ניתן להוסיף לסלט  גבינה בולגרית וקוביות בטטה ואז יש ארוחת ערב או עוף ובטטה ואז יש ארוחת צהריים)

מצרכים למתכון:

השעועית הירוקה והירקות:

שעועית ירוקה דקה – שקית מופשרת.

פלפל צהוב1/2 יחידה בינונית , חתוך לקוביות קטנות.
פלפל אדום1/2 יחידה בינונית , חתוך לקוביות קטנות.
בצל כפות-קצוץ, 1-2 כפות בצל סגול.
עגבניות שרי10 יחידות חצויות.
הרוטב:
שמן זית – כף (10 מ"ל)
מיץ לימון2 כפות
מלח דק מן ההימלאיה או מלח רגיל- 1/2 כפית
פלפל שחור1/4 כפית שטוחה
אורגנו מיובש1/2 כפית שטוחה
שמיר – כפית-קצוץ דק.
שום – שן, מגוררת דק.

אופן הכנת המתכון:

1. לבשל את השעועית הירוקה המופשרת למשך כ- 4 דקות במי מלח רותחים ולסנן היטב. בינתיים, לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.

2. להעביר את השעועית הירוקה לכלי הגשה שטוח, להוסיף את שאר הירקות, למזוג את הרוטב .

3. אפשר להגיש מיד ואפשר לאחר שהות במקרר.

חיפוש באתר