כל המתכון זו ארוחת צוהריים מלאה.
*תפריט 1800 כוס קינואה וכוס עדשים לאחר בישול
רכיבים:
4\3 כוס קינואה אדומה לאחר בישול
4\3 כוס עדשים שחורות לאחר בישול
1 מלפפון
1 גזר מקולף
1 יחידה קולורבי מקולף
0.5 יחידה סלק טרי מקולף
0.5 יחידה תפוח עץ סמית
0.5 מקל סלרי קצוץ ללא העלים
את כל הירקות לחתוך למקלות דקים (ז’וליין)
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ מלימון טרי
3 ס”מ ג’ינג’ר טרי מגורר
1 כף רכז רימונים
1 כף סילאן
מלח ופלפל שחור
מערבבים בצנצנת ואפשר לשמור כשבוע במקרר.
הכנה:
מערבבים יחד את את כל הרכיבים מוספים כף רוטב ובתיאבון.