מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

סלט קינואה אדומה עם ירקות שורש ועדשים בוויניגרט.

כל המתכון זו ארוחת צוהריים מלאה.

*תפריט 1800 כוס קינואה וכוס עדשים לאחר בישול

 

רכיבים:

4\3 כוס קינואה אדומה לאחר בישול

4\3 כוס עדשים שחורות לאחר בישול

1 מלפפון

1 גזר מקולף

1 יחידה קולורבי מקולף

0.5 יחידה סלק טרי מקולף

0.5 יחידה תפוח עץ סמית

0.5 מקל סלרי קצוץ ללא העלים

את כל הירקות לחתוך למקלות דקים (ז’וליין)

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ מלימון טרי

3 ס”מ ג’ינג’ר טרי מגורר

1 כף רכז רימונים

1 כף סילאן

מלח ופלפל שחור

מערבבים בצנצנת ואפשר לשמור כשבוע במקרר.

הכנה:

מערבבים יחד את את כל הרכיבים מוספים כף רוטב ובתיאבון.

חיפוש באתר