מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

סולרו מנגו.

ארוחת ביניים ראשונה

לחלק ל 10 – 3 יחידות לביניים

מרכיבים:

מנגו גדול ובשל (300 גרם)

100 מ"ל קרם קוקוס

2 כפות סירופ מייפל טבעי

אופן הכנה:

לטחון מנגו קלוף בבלנדר,

בקערה נפרדת לערבב את קרם הקוקוס יחד עם סירופ מייפל.

למלא שלושת רבעי מנגו טחון לכל שקע בתבנית ארטיקים, להכניס מקל לכל שקע, להוסיף את תערובת הקרם קוקוס ומיד להקפאה, שעתיים שלוש.

חיפוש באתר