תפריט בסיס 1200\1500 – 120 גרם טופו בתוספת מנת פחמימה .
תפריט בסיס 1800 – 120 גרם טופו בתוספת 2 מנות פחמימה.
תפריט – דל פחמימה – כל הכמות היא ארוחת צהריים מלאה.
מרכיבים:
חבילת טופו (300 גרם)
סלסלת פטריות שמפיניון
4 גבעולי בצל ירוק
3 כפות רוטב סויה
4 כפות חומץ בלסמי
מעט שום גבישי או 2 שיני שום כתוש
כפית סילאן
2 כפות שמן שומשום
אופן הכנה:
קוצצים את הבצל הירוק, חותכים את הפטריות לפרוסות ואת הטופו לקוביות.
שמים במחבט כף שמן ועל אש גדולה מקפיצים כדקה את הטופו והפטריות.
מוסיפים תוך כדי הקפצה את הבצל הירוק , את הסויה , החומץ , הסילאן ואת השום הגבישי (אם משתמשים בשום כתוש אותו שמים ראשון במחבט אחרי השמן) .
ממשיכים להקפיץ כ 2 דקות נוספות עד שהרטבים נספגים בטופו.