מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

בראוניז ללא גלוטן.

לחלק ל – 12 יחידות – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה

מצרכים:

100 גרם שוקולד מריר

רבע כוס שמן

4 כפות סוכר- אפשר להחליף בדבש או מייפל

קורט מלח (קמצוץ)

2 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

חצי כוס אגוזי מלך טחונים

 

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות.

-מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר והשמן וממיסים מספר שניות במיקרוגל. מוציאים ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים מעט.

-מערבבים במטרפה או בכף (אין צורך במיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים קורט מלח, תמצית וניל ואת תערובת השוקולד.

-מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-25 דקות (בודקים עם קיסם במרכז העוגה- אם יוצא יבש, אפילו מעט לח העוגה מוכנה, אם רטוב- אופים עוד 5 דקות).

חיפוש באתר