4 יחידות = ארוחת ביניים מתוקה.
מרכיבים:
10 דפי אורז
250 מ"ל רסק תפוחים
תפוח חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שקדים טחונים
כפית סוכר חום
רבע כפית קינמון
חלמון למריחה
שבבי שקדים
אופן ההכנה:
1.מדליקים תנור ל 180 מעלות .
2.שמים נייר אפיה משומן מעט .
3.בקערה נסים את כל המצרכים מלבד השקדים והחלמון נערבב.
4.נרטיב 5 שניות דף אורז נניח אותו על מגבת רטובה בקצה של הדף נסים מעט מהמלית נגלגל נסגור קצבות ונמשיך לגלגל נניח על התבנית את כל העצבנות נמרח חלמון אל המאפה ונפזר את השקדים לאפות לפחות 45 דקות.