דף הבית » צמחוני
קרם יוגורט על בסיס שיבולת שועל וקרמלו של סיגל אלי
סלט קינואה אדומה עם ירקות שורש ועדשים בוויניגרט
קציצות ירק וגבינות אפויות
מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית "טורבו".
לביבות אפויות עם פרחי כרובית וברוקולי
3 כפות שטוחות
כל הכמות לארוחת בוקר *ניתן להוסיף מנת שומן או מנת פרי או חצי מנת חלבון חלבי. מרכיבים: 3 חלבונים חינמיים 35 גרם קמח שיבולת שועל כף שטוחה של יוגורט טבעי 1.5% כף מייפל כפית תמצית וניל כפית קקאו כפית חמאת
Ⓒ כל הזכויות שמורות 2025 | טלי לויט