מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון

קאפקייקס פרג של דליה דהן.

לחלק ל 10 – יחידה לביניים מתוקה
מרכיבים:
1 חלבון ביצה
1 ביצה
חצי כוס תפוח מגורד דק/ חצי כוס מיץ תפוזים
/חצי כוס חלב שקדים
90 גרם קמח שקדים
70 גרם פרג
30 גרם קוקוס
רבע כוס מיפל – 60 גרם
10 גרם שמן קוקוס
כפית תמצית ווניל
2 כפיות אבקת אפיה
גרידת לימון
אופן הכנה:
לאחד את כל המרכיבים היבשים
להקציף במיקסר את הביצה עם החלבון
להוסיף את המייפל להקצפה עד להתייצבות
להוסיף בצורת עטיפה את היבשים לביצה
להוסיף תפוח
ו10 גרם שמן קוקוס
לאחד הכל
לחלק ל 10 קפקייס או להעביר הכל לאינגליש קייק
ולאפות על 150 מעלות
קפקייס 30 דקות
אם באינגלישקייק 40 דקות .

חיפוש באתר