מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון

פצצת לימון.

לארוחת הבוקר: לחלק ל- 3- חתיכה לבוקר עם מנת פרי/שומן.
מרכיבים:
לבלילה:
120 מ"ל חלבון (4 חלבונים)
100 גרם קמח מנופה
כפית אבקת אפיה
50 גרם דבש
100 גרם יוגורט
2 כפות מיץ לימון
גרידת לימון 1
לטופינג:
100 גרם יוגורט
אפשר לקשט עם פרוסות לימון או לגרד לימון מעל.
אופן הכנה:
להקציף את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
להוסיף לאט את הקמח ואת האבקת אפיה.
לערבב ולהוסיף את היוגורט, דבש ו-2 כפות לימון והגרידת לימון.
לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
להעביר לתבנית עם נייר אפייה משומן בספריי שמן זית, ולהעביר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-20-30 דקות. לבדוק עם קיסם שיצא יבש.
לתת לעוגה להתקרר מעט ואז לשים את הטופינג.
תשתמשו בתבנית לא קטנה מידי כדי שתאפה טוב מבפנים.
שיהיה בתאבון

חיפוש באתר