מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון

עוגת גבינה שוקולד של סיגל אלי.

לחלק ל 10- יחידה לביניים מתוקה.
מרכיבים:
3 ביצים
70 גרם סוכר
קופסא גבינת שמנת 5%
2 יוגורט פרו וניל
גרדת לימון
15 גרם אינסטנט פודינג וניל
50 גרם קורנפלור
חצי לציפוי וחצי לעוגה:
2 מעדני שוקולד פרו
כף קקאו
אופן הכנה:
בקערה מערבבים היטב עם מטרפה את הגבינות , היוגורט והסוכר , עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
מוסיפים את הביצים – בכל פעם ביצה אחת ומערבבים היטב.
לאחר שהביצה נטמעה בתערובת מוסיפים ביצה נוספת (כך עם 3 הביצים).
מוסיפים את הקורנפלורוגרדת הלימון ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ללא גושים.
מוזגים את הבלילה לתבנית בקוטר 20.
את מעדני השוקולד מערבבים עם כף קקאן , חצי מוזגים לתבנית , לבלילת העוגה ומשיישים.
חצי ישמש לציפוי העוגה לאחר הקירור.
לאפות בחום נמוך – 120-150 מעלות, כ 1.5-2 שעות.

חיפוש באתר