לחלק את הבלילה ל-7 מאפינס קטנים-בינוניים.
בערך כף וחצי בכל תבנית.
אופציות לחלוקה לארוחת בוקר:
אופציה 1- 3 מאפינס ללא תוספת.
אופציה 2– 2 מאפינס עם מנת חלבון חלבי.
אופציה 3– 2 מאפינס עם מנת פרי ומנת שומן.
מצרכים:
בננה בשלה
80 גרם חמאת בוטנים (2 כפות)
ביצה
כפית אבקת אפיה
חצי כף דבש
הוראות הכנה:
למעוך את הבננה טוב טוב.
להוסיף ביצה ולערבב
לאחר מכן להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב עד לקבלת מרקם כמה שיותר חלק (עדיין נשארים טיפה גושים, לא לדאוג).
לשמן עם ספריי את התבניות ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-20-25 דקות.