מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון

קרם יוגורט על בסיס שיבולת שועל וקרמלו של סיגל אלי.

כל הכמות היא ארוחת בוקר. 

רינג קוטר 10 או צנצנת.

מרכיבים: 

לבסיס:

25 גרם שיבולת שועל 

25 גרם חלב שקדים \ חלב צמחי אחר

קרם יוגורט:

100 גרם יוגורט פרו 1.5% טבעי

15 מ"ל חלב שקדים

1 כפית מייפל

10 גרם זרעי צ'יה

טופינג:

1 כפית מייפל 

10 גרם חמאת קרמלו של שליז

2 כפיות מים חמים , ולערבב הכל ביחד.

אופן הכנה:

לבסיס מערבבים את השיבולת שועל עם החלב ויוצקים לרינג או צנצנת ומהדקים עם כף.

לקרם מערבבים הכל יחד , יוצקים מעל הבסיסו מקררים לילה במקרר.

לטופינג , מערבבים יחד חמאת קרמלו מיפל ומעט מים , את הטופינג מומלץ להוסיף בבוקר אחרי שהקרם יוגורט התקרר והתייצב.

*כדי להכין ברינג צריך לעטוף את החלק התחתון בניילון נצמד ולהניח על משטח ישר.תחתית כלשהי.

ניתן לחלץ רק אחרי לילה במקרר כשהקרם יוגורט התייצב.

מוציאים את הניילון הנצמד בזהירות ומרימים את הרינג בעדינות כלפי מעלה.

חיפוש באתר