2 יחידות לארוחת הבוקר בתוספת מנת פרי או מנת שומן.
מרכיבים:
500 גרם גבינת שמנת 5% – בטמפרטורת החדר.
90 גרם מייפל
4 ביצים
כפית אבקת אפייה
0.5 כפית תמצית וניל
40 גרם אוכמניות
40 גרם שקדים מולבנים פרוסים
הוראות הכנה:
מקציפים את גבינת השמנת במיקסר עד לקבלת קרם חלק וקרמי.
מוסיפים מייפל, אבקת אפייה, ביצים ווניל.
מקציפים עם מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
מקפלים פנימה אוכמניות ושקדים.
מזלפים ל-12 תבניות מאפינס מרופדות בניירות.
אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות או עד להתייצבות והחלק העליון רק מתחיל להשחים מצננים ומאחסנים במקרר.