תכינו הרבה כי כל הבית הולך לחסל את זה.
מצרכים:
-
ברוקולי
-
כרובית
-
דלעת
-
גזר
-
זוקיני
-
קולורבי
אופן ההכנה
-
חותכים לחתיכות גסות את הירקות, מרתיחים מים בסיר, שמים כף מלח ומכניסים את הירקות לאחר ניקוי ושטיפה למשך 3 דקות.
-
מוציאים, מסננים ומכניסים לתבנית, ממליחים ומוסיפים פלפל שחור ומתיזים תרסיס שמן זית על הירקות, מכניסים לתנור ל-200 מעלות בערך 10- 20 דקות עד שהירקות רכים ומתחילים להתקרמל ומשגיחים שלא יישרפו. אין צורך לכסות את התבנית.