לחלק ל-9 – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה.
מצרכים:
60 גרם שברי בייגלה.
(ממליצה להשתמש בארוכים).
70 גרם בוטנים קלויים
188 גרם שוקולד צ'יפס חלבי \ טבעוני
אופן הכנה:
להמיס את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל- פולסים של 30 שניות ולערבב בין לבין כדי שלא יישרף.
לשים בקערה את הבייגלה והבוטנים ולשפוך מעל את השוקולד כשמוכן.
בעזרת כף גלידה חלקו את התערובת ל-9 מנות והניחו בתבנית על נייר אפייה.
הכניסו למקרר לחצי שעה, הוציאו ותתפנקו על קינוח מושלם, טעים ומשביע .