מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

חטיף באונטי.

המתכון מכיל 18 יחידות – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה.
מרכיבים:
140 גר' קרם קוקוס 17% שומן או שמנת מתוקה 38%
120 גר' אבקת סוכר
200 גר' קוקוס טחון
כפית תמצית וניל
לציפוי ולקישוט:
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות שמן קוקוס
ההכנה:
* מחממים את השמנת המתוקה או הקרם קוקוס במשך כחצי דקה-דקה במיקרו, מוסיפים אליה את אבקת הסוכר, תמצית הוניל והקוקוס ומערבבים עד שכל הקוקוס סופג את הנוזל. אם התערובת ממש יבשה אפשר להוסיף עוד טיפה שמנת.
מניחים לתערובת לספוח לחות למשך כשעה.
* מעצבים את החטיפים לצורת גליל קצר בידיים מעט רטובות.
אם הקוקוס קשה לעיצוב .אפשר להכניס את התערובת למקרר ואז היא תתמצק קצת ויהיה יותר קל לעצב את הגלילים.
*מניחים את הבאונטי על תבנית או מגש מרופדים בנייר אפיה ומעבירים למקפיא לחצי שעה לפחות (אפשר גם ליותר זמן).
*כשהגלילים קרים מצפים אותם בשוקולד המומס.
ממיסים במיקרו 150 גר' מהשוקולד יחד עם השמן בפולסים של חצי דקה ולאחר מכן מוסיפים את יתרת השוקולד (עוד 50 גר') ומערבבים.
*כשהשוקולד כולו נמס מכניסים את הגליל לשוקולד, ומחזירים למגש המרופד בנייר אפייה.
*תכניסו את התבנית למקרר או למקפיא לעוד כמה דקות (וכמובן שאפשר ליותר זמן) שהשוקולד יתקשה .

חיפוש באתר