לחלק ל- 32 ריבועים קטנים – 5 יחידות לביניים.
מרכיבים:
1/2 כוס קינואה לא מבושלת
8 יחידות תמר מג'הול
2 כפות אבקת קקאו
1 כף שמן קוקוס מומס
3 – 4 כפות מים
מלח ים אופציונלי
הוראות הכנה:
במחבת יבשה, צלו את הקינואה על אש בינונית עד שהיא מתחילה בערך 1 – 2 דקות. עד שהיא מתחילה להתפצפץ:)
מעבירים את הקינואה לבלנדר וטוחנים בעצימות גבוהה עד שנהיית במרקם של קמח.
מוסיפים תמרים, אבקת קקאו ושמן קוקוס. מעבדים עד לשילוב.
מוסיפים מים כל פעם כף אחת עד שנוצר בצק.
מרפדים תבנית בנייר אפייה משטחים עליה את התערובת ומכניסים למקפיא ל 3-4 שעות.
מוציאים מהמקפיא, חותכים ל 32 ריבועים קטנים בגודל ביס!
יש לאחסן במקפיא.