מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

חיתוכיות שוקולד.

לחלק ל-20 יחידות – יחידה אחת לארוחת ביניים מתוקה.

מרכיבים: 

כוס טחינה גולמית
200 גרם שוקולד מריר
כוס שקד מולבן משובב
3 כפות דבש

אופן הכנה:

1.להמיס על אש נמוכה את הטחינה והשוקולד 
2.לבחוש כל הזמן שלא ישרף
3.להוסיף את הדבש.. 
4.להוסיף שקדים
5.לשפוך את הבלילה בפיירקס על נייר אפייה 
6.להכניס להקפאה לפחות לשעתיים
7.לפני הגשה להוציא ולפרוס לחתיכות.

חיפוש באתר