לחלק ל 10 פרוסות- יחידה לביניים מתוקה
מצרכים:
כוס קמח שיבולת שועל/קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
2 כפות קקאו
1/3 כוס מייפל טבעי
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 ביצים
חצי כוס חלב שקדים (אפשר להמיר בכל נוזל)
לטופינג:
כף וחצי חמאת בוטנים טבעית
אופן ההכנה:
בקערה נערבב את כל היבשים(קמח, אבקת אפיה וקקאו)
ומיד רטובים (ביצים, חלב, מייפל, חמאת בוטנים) עד לתערובת אחידה.
נעביר לתבנית אינגליש קייק משומנת מעט ומעל נבזוק עיגולי חמאת בוטנים ובעזרת קיסם נערבב מעט למראה שיש.
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 13-14 דקות או עד שהקיסם יוצא מעט פירורי.