מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

קינואה עם ירקות מוקפצים.

4 כפות כמנת פחמימה.

מצרכים למתכון :

בישול הקינואה
קינואה – 1 כוס
מלח – כפית שטוחה
מים לבישול – 2 כוסות. 

שאר המצרכים: 


שמן זית – 1-2 כפות (לטיגון).

כרוב – רבע יחידה בינונית .
כרוב אדום – רבע יחידה בינונית כרוב סגול.
בצל – יחידה קטנה קצוץ.
כרישה – יחידה קטנה.
פלפל אדום – 1/2 יחידה. 
פלפל צהוב – 1/2 יחידה. 
פלפל ירוק – 1/2 יחידה בהיר.
גזר – יחידה בינונית ללא קליפה פרוס לשרוכים דקים.
רוטב סויה – 2 כפות 
סילאן – כף 
מלח – 3/4 כפית שטוחה
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה
פלפל כתום – 1/2 יחידה

אופן הכנת המתכון: 


1. לבשל את הקינואה כ 20 דקות. 

2. לחמם את שמן הזית בסיר טפלון רחב ולטגן את הבצל והכרישה עד להזהבה קלה. להוסיף את הפלפלים, להקפיץ מעט ולהוסיף גם את הכרוב והגזר. להקפיץ מס` דקות נוספות ולהוסיף גם את הקינואה המבושלת.
3. להוסיף את הסויה, הסילאן והתבלינים, ולהמשיך לבשל כ- 2-3 דקות נוספות.
5. זהו, מוכן! בתיאבון.

חיפוש באתר