הסלט מתאים לכל הארוחות , תוספת של כף שקדים פרוסים או כף גרעיני דלעת וכף רוטב זו מנת שומן.
( שימי לב הסלט יוצא גדול ומספיק לכמה ימים, מאחסנים בקופסא סגורה במקרר – עד 4 ימים)
לסלט:
1/2 ראש כרוב סגול בינוני חתוך לרצועות דקות
1/2 ראש כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות
2 כוסות גדושות גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס כוסברה קצוצה דק
1/2 כוס בצל ירוק (חלק ירוק בלבד)
שקדים פרוסים או גרעיני דלעת טבעיים
לרוטב:
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 כפות חומץ תפוחים
2 כפות סירופ מייפל טהור,
1 שן שום טחונה דק
¼ כפית פלפל חריף, לא חובה
½ כפית מלח
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
הוסיפו לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט למעט השקדים וגרעיני הדלעת.
בקערה קטנה טורפים יחד את כל מרכיבי הרוטב – מאחסנים בצנצנת סגורה.
מעבירים סלט לקערה אישית , שמים כף רוטב , כף שקדים וכף גרעיני דלעת מערבבים ובתיאבון.