מתכונים

*מתכון זה מיועד למנויות בתכנית:
מועדון תכנית מלאה, מועדון תקופת ניסיון, מתחילות תכנית מלאה, מתחילות תקופת ניסיון

פיצה אישית.

המתכון מכיל 2 מנות, מנה אחת לארוחת הצהריים.

בליווי ירקות ומנת שומן.

המרכיבים (ל-2 מנות):
לבסיס הפיצה:

125 גרם קמח מלא (אפשר גם קמח רגיל)
שליש כוס מים
רבע שקית שמרים טריים (12 גרם)
כף שמן זית
חצי כפית מלח

רוטב פיצה של mutti

מעל הפיצה:
2\1 כוס גבינת מוצרלה 16% מגורדת
פטריות טריות

אופן הכנה:

1. מערבבים את חומרי הבצק: קמח, מים, שמרים, שמן ומלח. לשים היטב לפחות 10 דקות.

2. מכסים את הקערה במגבת ונותנים לבצק לתפוח כחצי שעה.

3. כאשר הבצק תפח, מחלקים את הכמות ל-2 ומרדדים על משטח מקומח.

4. מניחים בתבנית עם נייר אפייה. מורחים את הרוטב, מגררים מעל גבינת מוצרלה ומסדרים למעלה ירקות שונים לבחירתכן.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ-20 דקות.

חיפוש באתר